Focus Open у Silver GEZE ActiveStop отримує головний приз за розробку

Наступна нагорода підтверджує якість розробки GEZE ActiveStop: вже відзначений нагородою у 2015 р., демпфер для міжкімнатних дверей тепер нагороджено срібним призом Дизайн-центру федеральної землі Баден-Вюртемберг — Focus Open 2017 — за нову версію, яку адаптовано до дверної коробки. Продукт виставлено для огляду до 22 листопада 2017 р. на супровідній виставці у музеї «MIK Museum Information Kunst» у Людвігсбурзі. 

Інноваційні продукти-рішення з винятково високою якістю розробки

[Translate to українська:] Türdämpfung GEZE ActiveStop

У центрі уваги престижної нагороди — якість розробки. Рада визнала демпфер дверей GEZE ActiveStop у новій, адаптованій до дверної коробки версії, інноваційним продуктом-рішенням з винятковою якістю розробки та відзначила його найвищою позицією в категорії «Житло».

При користуванні дверима, GEZE ActiveStop представляє новий вид зручності, який поєднано з елегантним дизайном. Зараз заходити до кімнати легше та зручніше, ніж будь-коли раніше. Інтелектуальна система забезпечує контрольоване та амортизоване відкриття та закриття міжкімнатних дверей, яке пристосовано до різних дверних коробок з можливістю прикріплення та легкого зняття, або яке непомітно вбудовано у дверне полотно. Завдяки мінімальній глибині вбудовування, демпфер для міжкімнатних дверей задовольняє найсуворіші вимоги до дизайну, непомітно вбудовується фактично у кожну дверну стулку.

© GEZE GmbH

Обережне зупинення — легка фіксація — безшумне закриття

Розумний демпфер дверей ActiveStop запобігає пошкодженню самих дверей, а також стін та меблів поблизу них. За легкого або більш енергійного поштовху, GEZE ActiveStop відкриває двері самостійно до індивідуально налаштованої позиції фіксації з кутом від 80 до 140 градусів. Двері гальмуються у потрібний момент та утримуються безпечно відкритими у необхідній позиції. Завдяки активному демпфуванню вони закриваються легко і тихо при досягненні кута у 25 градусів. Більше того, GEZE ActiveStop утримує окремі двері безпечно закритими. Заскочки замка не потрібні. Двері рухаються вільно між позиціями у 25 та 60 градусів. Вони безпечно гальмуються у діапазоні від 25 до 60 градусів.

Про змагання Focus Open

Починаючи з 2015 р., нагорода вручалася як Focus Open.

Починаючи з 2015 р., нагорода вручалася як Focus Open.

Міжнародна нагорода з розробок у Баден-Вюртемберзі, відома з 2015 р. як FocusOpen, спирається на тривалу традицію, користується визнанням у своїй країні та за її межами. Дизайн-центр Баден-Вюртемберга запрошує до участі компанії та розробників зі всього світу. Нагородою «Focus Silver» відзначаються продукти, якість розробки та інноваційне рішення щодо яких вражають у межах своєї категорії.