Техніка для дверей GEZE отримала нагороду Architects’ Darling

Компанія GEZE рада повідомити, що в 2020 році вона знову була нагороджена заповітною нагородою Architects’ Darling. Близько 1900 архітекторів та проєктувальників взяли участь у голосуванні за присудження цієї авторитетної нагороди. Срібну нагороду Architects’ Darling отримала техніка для дверей від GEZE. Вже сьомий раз поспіль традиційна компанія користується успіхом у конкурсах. 

Близько 1900 архітекторів та проєктувальників знову гідно оцінили техніку для дверей GEZE, присудивши їй нагороду в рамках конкурсу Architects’ Darling у 2020 році.

Близько 1900 архітекторів та проєктувальників знову гідно оцінили техніку для дверей GEZE, присудивши їй нагороду в рамках конкурсу Architects’ Darling у 2020 році. © Heinze GmbH

На відміну від багатьох інших конкурсів у галузі архітектури та будівництва, не журі вирішує, хто отримує нагороду, а архітектори та проєктувальники.

Марко Заорал, керівник команди National PreSales Backoffice в GEZE, каже: «Ще одна нагорода Architects’ Darling є для нас підтвердженням нашої фантастичної роботи. Ми цілком свідомо позиціонуємо себе як орієнтованого на послуги партнера для архітекторів та проєктувальників протягом усього життєвого циклу будівлі».  

GEZE підтримує архітекторів та планувальник протягом усього життєвого циклу будівлі.

Залежно від умов монтажу, сьогодні двері повинні відповідати багатьом стандартам із пожежної безпеки, захисту від злому, теплоізоляції, звукоізоляції та безбар'єрного простору. На даний момент вони також виконують важливі функції в контексті санітарно-гігієнічних вимог та управління доступом, особливо на комерційних об’єктах. Це призводить до надзвичайно складних профілів попиту щодо окремих дверей та управління всіма дверима в будівлі. Необхідність залучення різноманітних будівельних спеціальностей у процесі планування та будівництва або відсутність загального огляду техніки для дверей може додатково перешкоджати впровадженню досить складних дверних систем. GEZE пропонує архітекторам, проєктувальникам та виконувачам робіт індивідуальні консультації щодо планування, монтажу та введення в експлуатацію складних дверних систем на всіх етапах проєкту. Сюди входять практичні інструменти планування та управління, як-от безкоштовні об’єкти BIM, текстові компоненти для тендерних специфікацій, а також інструкції з монтажу та контрольні списки.