Екологічне Різдво: GEZE висаджує корпоративний ліс

Компанія GEZE продовжила свою традицію різдвяних пожертвувань, висадивши корпоративний ліс. У співпраці з організацією Treedom компанія з Леонберга висадила 10 000 дерев в п’яти різних країнах. Таким чином, і в цей непростий час GEZE серйозно ставиться до своєї корпоративної відповідальності, активно підтримує місцеві громади і захищає клімат.

Корпоративний ліс GEZE: поєднання видів зі всього світу

Дерева будуть рости в Кенії, Танзанії, Камеруні, Непалі та Гватемалі. Висадку дерев і догляд за ними здійснюють місцеві невеликі фермери. Компанія GEZE свідомо вибрала такі поєднання видів дерев, які відповідають різним екологічним і економічним потребам. Це дійсно поліпшить життєву ситуацію населення в регіонах зі слабкою економікою в довгостроковій перспективі. Папаї допоможуть із забезпеченням продовольством, а гревілеї зроблять внесок у боротьбу з викидами CO2. Мангові дерева забезпечать родини фермерів їжею і товарами, які вони зможуть продавати.

Поєднання соціально-економічних і екологічних цілей

Таким чином, ліс GEZE підвищить продовольчу безпеку в регіонах зі слабкою економікою, створить робочі місця і підтримає місцеву інфраструктуру. За активної участі місцевого населення локальні громади можуть рішуче зміцнитися. За лісом GEZE впродовж тривалого часу будуть наглядати 588 малих фермерів, і він допоможе позбавитися 1 830 000 тонн CO2.

Соціальна відповідальність GEZE

Пожертвування є невід’ємним аспектом корпоративної культури GEZE. З 2013 року компанія є спонсором Plan International, а також багаторічним спонсором дитячої лікарні «Olgäle» в Штутгарті. Саме на цьому підґрунті виникла ідея проведення кампанії зі збору пожертвувань.

Вирощування лісу — це надзвичайно довгостроковий проєкт, який простягнеться далеко в майбутнє. Позитивна реакція наших клієнтів і партнерів на кампанію з посадки дерев 2019 року дала нам зрозуміти, що в 2020 році ми повинні продовжити посадку лісу GEZE. Таким чином, проект об’єднує людей в усьому світі і несе їм користь. GEZE допомагає забезпечити стійкий розвиток в майбутньому.

Андреа-Александра Альбер, керуючий директор зі стратегії GEZE