Компанія GEZE була вшосте визнана як «Top Employer» (Кращий роботодавець)

Компанія GEZE із розташованим у Леонберзі підприємством з виробництва техніки для дверей, вікон та засобів безпеки, цього року була названа одним з найкращих роботодавців Німеччини. Компанія GEZE вшосте отримала відзнаку «Top Employer» (Кращий роботодавець). Інститут кращих роботодавців є основною світовою організацією сертифікації, яка визнає особливі досягнення в контексті умов, створених для працівників. Заснований більше 28 років тому, Інститут цього року визначив та нагородив більше 1600 кращих роботодавців у 119 країнах та регіонах на п’яти континентах.

Від стажерів до керівників: GEZE зосереджує увагу на продовженні навчання

Надання безперервного та подальшого навчання працівникам є ключовим фактором для вручення нагороди «Top Employer» (Кращий роботодавець).

Надання безперервного та подальшого навчання працівникам є ключовим фактором для вручення нагороди «Top Employer» (Кращий роботодавець).

Постійне та подальше навчання працівників, а також умови, які компанія створює для того, щоб надавати можливість співробітникам повністю розвивати свій професійний та особистий потенціал, послужили ключовими критеріями для отримання відзнаки «Top Employer» (Кращий роботодавець). Сінем Туран, керівник відділу кадрів GEZE у Німеччині, говорить: «Працівники GEZE представляють широкий спектр професійних галузей — від традиційних технічних професій до розробки програмного забезпечення та додатків, а також сфери продажів та комерції. Ось чому в GEZE немає одного стандартного рішення для пошуку талантів та розвитку працівників. Ми розробляємо індивідуальні плани та визначаємо загальні цілі для постійного та подальшого навчання». Це ефективний підхід, який відображається не тільки у низькому показнику плинності кадрів у GEZE. Багато експертів та керівників GEZE почали свою кар’єру в компанії в рамках виробничої практики або за програмою подвійного навчання. Горизонтальні ієрархії, можливість взяти на себе відповідальність, короткий шлях до прийняття рішень і зосередженість компанії на міжнародній діяльності створюють ідеальні умови для розвитку.

Працівники GEZE представляють широкий спектр професійних галузей — від традиційних технічних професій до розробки програмного забезпечення та додатків, а також сфери продажів та комерції. Ось чому в GEZE немає одного стандартного рішення для пошуку талантів та розвитку працівників. Ми розробляємо індивідуальні плани та визначаємо загальні цілі для постійного та подальшого навчання.

Сінем Туран, керівник відділу кадрів GEZE у Німеччині

Створення мотивуючого професійного середовища

Цього року було визначено та вшановано більше 1600 працівників у 119 країнах та регіонах на п’яти континентах.

Цього року було визначено та вшановано більше 1600 працівників у 119 країнах та регіонах на п’яти континентах. © Top Employers Institute

У компанії GEZE працівників заохочують брати на себе відповідальність на ранніх етапах і надають їм дещо більше, ніж просто професійну та технічну підтримку. GEZE також пропонує працівникам допомогу в досягненні правильного балансу між роботою та життям за допомогою об'єднаних у мережу робочих станцій, домашніх офісів та активної підтримки в той час, коли працівникам потрібно доглядати за своїми дітьми або турбуватися про члена сім’ї. Але не лише робочі станції GEZE вирізняються сучасними технологіями та виробничими приміщеннями, оснащеними за останнім словом техніки: гнучкі схеми розміщення офісів та робочих просторів, так само як зелені куточки навколо будівлі, пропонують величезну кількість можливостей для творчості та відпочинку.

Перейти до поточних пропозицій роботи