Компанія GEZE на галузевій виставці Security в Ессені Відвідайте нас з 25 по 28 вересня 2018 р.

Безпека, вбудована у мережу Зроблено GEZE. Як може управління будівлями здійснюватися ще безпечніше, зручніше, ефективніше, економічніше та з турботою про довкілля? З новою інноваційною системою автоматизації будівлі від GEZE: GEZE Cockpit є першою розумною системою для дверей, вікон та безпеки. Відвідувачі також будуть у захваті від додаткової переваги набору радіосистеми для систем фіксації на протипожежних дверях. Це вже переможець! Антипанічні засуви з автоматичним блокуванням для розпашних дверей та багато переваг «невидимої» системи управління неодмінно вразять відвідувачів галузевої виставки.

Вищий рівень безпеки завдяки побудові розумної мережі

Будівлі стають безпечнішими, якщо продукти з різних груп встановлюють оптимальний зв’язок між собою в межах будівлі. GEZE Cockpit є першою розумною системою для дверей, вікон та безпеки. Вона дає можливість підключати продукти GEZE до розумної мережі, забезпечувати візуалізацію, спостереження та централізоване управління. Система GEZE Cockpit уперше дозволяє вбудовувати продукти GEZE з повністю розумним забезпеченням у системи автоматизації будівлі, включно з усіма доступними можливостями управління та даними щодо стану, для абсолютно нових можливостей розумних будівель. GEZE Cockpit може використовуватися як незалежна система або вбудовуватися в автоматизовану систему управління будівлями вищого рівня.

БІЛЬШЕ ПРО GEZE COCKPIT

Розширення систем фіксації від GEZE «за допомогою радіо»: радіосистема FA GC 170

Радіосистема FA GC 170

Радіосистема FA GC 170 від GEZE замінює кабельні під’єднання бездротовими рішеннями.

Лінійка систем фіксації з дуже особливим рішенням щодо розширення для протипожежних дверей є ще безпечнішою, зручнішою та стильнішою. Радіосистема FA GC 170 від GEZE замінює кабельні під’єднання бездротовими рішеннями. Складові набору нової радіосистеми можуть легко під’єднуватися до існуючих систем через бездротовий модуль. FA GC 170, таким чином, є бажаним рішенням у модернізації. Нова та неперевершена: радіосистема від GEZE отримала відзнаку на ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture (Інноваційна архітектура).