Компанія GEZE отримує нагороду German Brand Award

Ступаючи на новий цифровий шлях із системою автоматизації будівлі GEZE Cockpit, GEZE також вивчає новий підхід до виведення продукції на ринок. За висококласне виведення продукту на ринок, компанію було названо переможцем у категорії «Будівля та складові» змагання «За високі досягнення у сфері створення бренду».

Нагорода German Brand Award відзначає лідерство брендів високого класу в Німеччині, нагороджує унікальні бренди та їхніх авторів. Церемонія відбулася на зібранні German Brand Award 21 червня 2018 р. в одному з найгламурніших місць Берліна, палаці в італійському стилі — Римському дворі. «Ця нагорода є підтвердженням того, наскільки інноваційним є наше інтегроване виведення на ринок як «першої цифрової кампанії». Ця відзнака визнає нас за сміливий крок, який ми здійснили в успішному входженні у бізнес з побудови мереж будівель та розумних будівель, разом із нашими високомотивованими командами та партнерами. Це також відображено у кампанії з просування GEZE Cockpit», — говорить Габі Бауер (Gabi Bauer), голова відділу міжнародного маркетингу.

З GEZE Cockpit ми змогли слідувати новій бізнес-моделі в спілкуванні зі своїми клієнтами і новими цільовими аудиторіями, а також у формуванні виходу на ринок».

Габі Бауер (Gabi Bauer), керівник відділу міжнародного маркетингу.

Можливість діджиталізації

Ангела Стайбер (Angela Staiber), заступник директора сектора міжнародного маркетингу, прийняла нагороду German Brand Award. Фото: GEZE GmbH

Компанію GEZE було відзначено нагородою в категорії «Будівля та складові» у категорії «За високі досягнення у сфері створення бренду». © GEZE GmbH

Точне знання ринкового оточення у секторі дверей і вікон завжди було для GEZE основою продовження розробки своєї лінії продуктів, а також її потенційної здатності до інновацій, не відступаючись від своїх традиційних сегментів продуктів. Ось чому рішення GEZE щодо техніки для дверей, вікон та безпеки мають високий рівень автоматизації та технічної обізнаності. GEZE робить свій крок у діджиталізації. Вона стала на нові шляхи від розробки продуктів до виходу на ринок. Основною точкою початку та основним викликом стало створення правильної цифрової інфраструктури для розробки та управління продуктами з розумним програмним забезпеченням.

GEZE Cockpit — розроблено з користувачами

Система автоматизації будівлі GEZE Cockpit закриває прогалину в автоматизації будівлі. Інтеграція автоматизованих дверей і вікон у систему будівлі створює абсолютно нові можливості побудови мережі. Точне розуміння запитів архітекторів та проектувальників, інвесторів, власників будівель, керівників будівель, інженерів зі встановлення та системних інтеграторів завжди було пріоритетом для запуску на ринок системи GEZE Cockpit. Як результат, перших клієнтів було залучено до проекту до завершення розробки усіх характеристик продукту. Цей динамічний та інтерактивний підхід до розробки дозволив уникнути помилок, а також значно скоротив час від розробки продукту до виведення GEZE Cockpit на ринок.

Повний пакет: вбудована комунікація з новим дизайном

Концепція, яка була в основі кампанії з виведення на ринок, полягала у демонстрації кроку системи GEZE Cockpit до нової сфери бізнесу та її високому рівні інновацій. Тому було створено новий дизайн зі сміливим та живим ключовим візуальним образом, який проходить крізь усю кампанію, створюючи контраст із добре відомим дизайном GEZE. Виведення на ринок не лише отримало нові візуальні підходи — це перша кампанія GEZE, яка дотримується стратегії Digital First («Цифровий формат спочатку») та використовує весь діапазон можливостей цифрової комунікації. Ми довірили її дизайн та розгортання компетенції та навичкам агенції Von Helden und Gestalten у Штутгарті.

Центральний елемент: спеціалізований сайт GEZE Cockpit

Кампанія почалася з відеоанонсу. Центральним та найбільш всеохоплюючим елементом кампанії є спеціалізований сайт GEZE Cockpit, який було технічно запроваджено за допомогою інтерактивних інструментів агенції у Берліні. Різні групи клієнтів, партнери та лідери суспільної думки знайдуть інформацію, індивідуально підібрану до їхніх потреб, подану доступним, зрозумілим та енергійним способом — ілюстрація системи, її переваги, додаткова користь і всі її можливості. Крім того, доступні приклади схем та вивчення реальних випадків. Включений пакет послуг демонструє те, наскільки повноцінну підтримку отримують клієнти у запровадженні системних рішень GEZE Cockpit. Звичайно, GEZE не відмовилася від перевіреного на практиці тактильного відчуття друкованих буклетів у багатоканальній комунікації.

Перейти до GEZE Cockpit тут

Дні GEZE Cockpit

Співробітників з відділів продажу та обслуговування також було залучено до кампанії. Крім навчальних курсів у форматі онлайн, Дні GEZE Cockpit забезпечили ознайомлення працівників з функціональністю GEZE Cockpit та супровідною комунікацією.

Про нагороду German Brand Award 2018

Запроваджена Німецькою радою з дизайну, German Brand Award є престижною нагородою за сучасне управління брендом, суддівство в якій здійснюється радою висококваліфікованих експертів з галузей управління брендами та вивчення брендів. Мета полягає у відкритті, представленні та відзначенні тенденцій брендів. При цьому, слід брати до уваги складність управління брендами та важливість бренду для успіху компанії. Кваліфікаційні вимоги для заявки на участь забезпечують високу якість відзнаки: виставлення кандидатів з боку Німецького інституту брендів, брендових скаутів та комітетів експертів.