Нові блоки керування для сходової клітки THZ N4 та THZ Comfort N4 виробництва GEZE

Компанія GEZE повністю переробила свої блоки керування для сходової клітки THZ N4 та THZ Comfort N4: завдяки потужному блоку живлення ці блоки тепер можуть постачатися ще з одним приводом склопідйомника. Крім того, обидві моделі тепер оснащені інтерфейсом до терміналу обслуговування ST220 виробництва GEZE, що полегшує та прискорює введення в експлуатацію та технічне обслуговування. Новий блок з’єднання спрощує підключення лінії двигуна.

Витяжка диму та вентиляція в одному блоці

Рішення GEZE слугують запорукою безпеки там, де відповідно до будівельних норм потрібна лише витяжка диму, наприклад на сходовій клітці; тим не менш, вони також задовольняють більш суворі вимоги до димо- та тепловідведення. Завдяки зменшеним розмірам, оптимізовані THZ N4 та THZ Comfort N4 непомітно вписуються у вузькі сходові клітки. Їхні вбудовані функції вентиляції забезпечують оптимальну вентиляцію. Вихідного струму 4,5 ампера достатньо для роботи до 4 приводів склопідйомника, як-от ланцюговий привід Slimchain виробництва GEZE.

Більше про димо- та тепловідведення

Простота монтажу та технічного обслуговування

Новий з’єднувальний штекер для лінії двигуна значно спрощує підключення: достатньо відкрити важіль, просунути провід, закрити важіль. За допомогою інтерфейсу ST220 можливе просте введення в експлуатацію та технічне обслуговування — параметри, стани та повідомлення про несправність відображаються відкритим текстом. Використовуючи сигнальні контакти, можна також передавати сигнали, наприклад, до системи управління будівлею. Датчики вітру або дощу можна підключати до блоків управління без використання додаткових модулів — тому вікна безпечно зачиняються, навіть у разі дощу або сильного вітру.