Ознайомтеся з продуктами GEZE онлайн: на віртуальній галузевій виставці представлені інноваційні технології

GEZE просуває інтелектуальні технічні рішення в сфері безпеки вікон, дверей і будівель: За допомогою стенду на віртуальній галузевій виставці компанія демонструє свій інноваційний потенціал у складних обставинах. Партнери, клієнти і зацікавлені сторони GEZE можуть дізнатися про найважливіші інновації в області продуктів в інтерактивному просторі тут. На додачу до традиційних семінарів у присутності слухачів, які незабаром знову відбуватимуться відповідно до санітарно-гігієнічних норм, GEZE продовжить проводити онлайн-семінари для виконувачів робіт з монтажу і роздрібних продавців.

Інтерактивний стенд на галузевій виставці містить інформацію про найцікавіші нові продукти

Якщо ви хочете швидко отримати стислу інформацію про продукти GEZE, ви можете клацнути по відповідних позиціях на стенді безпосередньо в огляді стенда. GEZE представляє найцікавіші відповідні зразки техніки для вікон і дверей, розсувної фурнітури для дверей, систем безпеки і техніки управління будівлею. Натискання на відповідну кнопку «Інформація» на продуктах або на інформаційних табло спрямовує користувача на сторінку конкретного продукту з іншими функціями, доступом до завантаження технічних характеристик продукту і короткими презентаційними відео.

Звісно, ми не спілкуємося з клієнтами особисто, але компанія GEZE запровадила різні канали для зв’язку з партнерами і клієнтами у всьому світі ще до того, як виникла необхідність соціального дистанціювання. Кошти, інвестовані в розбудову каналів цифрової комунікації, окупилися двічі. Наприклад, ми змогли досить легко перевести нашу комунікацію і значну частину продажів на нові стандарти.

Крістіан Шульце Дікхофф, директор з продажів в Німеччині та Люксембургу.

Робимо приміщення більш придатними для життя завдяки інтелектуальним віконним рішенням

У 2020 році GEZE приділяє особливу увагу інтелектуальним віконним рішенням, здатним задовольнити потребу в природній вентиляції і денному світлі як індивідуально, так і в масштабах всієї будівлі. Великі вікна значно підвищують якість перебування в житлових та комерційних будівлях, але через їхні розміри існують певні технічні вимоги до їх відкривання та технологій безпеки: GEZE представляє інтелектуальний привід F 1200+, завдяки якому технології безпеки поєднується з вентиляційними технологіями. За допомогою GEZE NatVent переваги природної вентиляції і автоматичного управління можна поширити на цілі будівлі або будівельні елементи та інтегрувати їх в центральну систему управління будівлею. 

Дізнатися більше про віконні системи від GEZE

Дізнатися більше про автоматизацію будівлі GEZE

До віртуальної виставки