Педро Венісс (Pedro Veniss) виграє кінне шоу German Masters у Штутгарті

Бразилець Педро Венісс (Pedro Veniss) прийшов першим у складному змаганні з конкуру та виграв переможний забіг на своїй 12-річній ганноверській кобилі For Felicila. Це була велика честь — не лише прийняти найвищу нагороду та приз від акціонера GEZE, Сандри Даніели Альбер (Sandra Daniela Alber), — вітання також надійшли від Ніколь Хофмейстер-Краут (Nicole Hoffmeister-Kraut), міністра економіки федеральної землі Баден-Вюртемберг. Остання і сама у минулому була багаторазовою чемпіонкою країни з кінної виїздки, як володар німецького золотого значка кінного спортсмена «Goldenes Reiterabzeichen».

Чемпіон кінного шоу

Бразилець, який зараз живе у Європі, отримав приз від GEZE за найкращий час у 41,79 секунди без штрафних балів. Складне змагання з конкуру категорії 5 (CSI 5*), яке відбулося 18 листопада 2017 р. на арені Ханс-Мартін-Шлеєр-Халле у Штутгарті, на старті зібрало 47 жокеїв та коней. Дванадцять коней та жокеїв дісталося до фінального переможного раунду.

34-річний Педро Венісс (Pedro Veniss) зарекомендував себе на найбільшому світовому кінноспортивному заході з конкуру. Він посів п’яте місце на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро 2016 р. Наприкінці того ж року він святкував свій найбільший на той момент успіх як жокея-конкуриста, вигравши Rolex Grand Slam на міжнародному змаганні з кінного спорту в Женеві (Швейцарія).

2-ге місце для Майкла Юнга (Michael Jung)

На своїй восьмирічній вестфальській кобилі fischerSolution, Майкл Юнг (Michael Jung) виборов друге місце, пройшовши фінальне коло на 27 сотих секунди пізніше та завершивши змагання без штрафних балів за 42,06 секунди. 35-річний жокей світового класу взяв усі кубки у своїй спортивній кар’єрі: він посідає перше місце у світі як спортсмен кінного триборства. Юнг виграв дві золоті медалі на Олімпійських іграх у Лондоні 2012 р. Він також узяв олімпійське золото на Іграх у Ріо-де-Жанейро 2016 р. Майкл двічі був чемпіоном світу, шість разів — чемпіоном Європи. Юнг завоював Великий шлем у 2016 р., вигравши змагання у Берлі, Бадмінтоні та Лексингтоні.

3-тє місце у Кевіна Стаута (Kevin Staut)

На третьому місці опинився французький жокей Кевін Стаут (Kevin Staut) на Vendome d’Anchat HDC, його восьмирічному коні каштанової масті. Кінь та жокей також завершили коло без штрафних балів за 42,36 секунди. 37-річний спортсмен у Франції є елітним жокеєм. Це був не перший виступ Кевіна у Штутгарті. Колишній чемпіон Європи виборов головний приз на German Masters у Штутгарті у 2012 р. У 2013 р. він зайняв третє місце у фіналі Кубку світу в Гетеборзі. Як учасник французької команди, Стаут виборов медаль на Чемпіонаті світу 2014 р. у Кані (срібло) та Олімпійських іграх у Лондоні 2016 р. (золото).

Приз від GEZE GmbH

Упродовж багатьох років GEZE є спонсором складного весняного забігу з переможним раундом «GEZE GmbH Prize» на змаганнях German Masters у Штутгарті. Головним поєдинком є етап Кубку світу зі змагань з конкуру: найскладніше випробування з кінного триборства — «Grand Prix of Stuttgart» (Гран прі Штутгарта) — зараховується як кваліфікація на фінал Кубку світу з конкуру (Кубок світу Longines FEI з конкуру), який відбудеться у квітні 2018 р. у Парижі.