GEZE реорганізовує свій веб-сайт для клієнтів та партнерів

GEZE зосереджує увагу на підтримці тісного контакту з клієнтами та партнерами з проектів, орієнтованих на пошук рішення. З нещодавно розробленою присутністю в інтернеті, компанія зараз має на меті спростити доступ до інформації та послуг, пов’язаних з технікою для дверей, вікон та безпеки.

Ваш квиток до GEZE

GEZE відчиняє двері — не лише у будівлях в усьому світі, але так само і для клієнтів та партнерів. Перезапуск веб-сайту компанії за адресою www.geze.com/en зосереджує увагу на управлінні, зосередженому в користувача. Потенційні клієнти отримають користь від спеціалізованої технічної інформації, послуг та натхнення.

Глобальні розробки, особливо у цифрових галузях, постійно набирають обертів. Ми також раді спостерігати постійний розвиток нашої компанії та пропонувати нашим клієнтам ще більше додаткових переваг. Тісна співпраця з нашими клієнтами допомагає нам у цьому. Ми близькі до ринку та його потреб, що дає нам можливість розробляти індивідуальні рішення та послуги для тривалого використання.

Андреа Альбер (Andrea Alber), керуючий директор GEZE зі стратегічних питань

Огляд світу GEZE

Ласкаво просимо на наш веб-сайт, клацніть та скористайтеся нашою боковою панеллю праворуч.

© GEZE GmbH

Нова сторінка структурує детальну інформацію з групою продуктів та рішень, включно з конкретними прикладами застосування та надання послуг. Ця структура підтримується дизайном та новими формами застосування технологій, які забезпечують точний та швидкий пошук для усіх користувачів. Лінійка послуг та пошук продуктів — особливо корисні інструменти, адже вони надають доступ до бажаного продукту в будь-який момент. Користувачі також можуть знайти тут важливі прямі точки доступу, наприклад, до порталів GEZE, пошуку дистриб’юторів або області завантажень.

Завдяки простому у використанні концепту навігації, новий веб-сайт швидко та інтуїтивно доставляє користувачів до області, яку вони шукають в межах життєвого циклу будівлі:

  • Відкрити
  • Продукти та рішення
  • Планування
  • Встановлення
  • Обслуговування

Надихаючі рішення та компетенція від А до Я

Область «Відкрити», наприклад, запрошує користувачів поринути у різні теми та відкрити світ GEZE. Вони можуть отримати доступ до додаткової інформації із всеохоплюючої
бази знань для поглиблення свого розуміння, наприклад, із таких тем, як «зелене будівництво», «реконструкція будівлі» або «захист вікон». Крім того, численні міжнародні посилання доводять, як інтелектуальне поєднання розумної технології та досвідченої координації багатьох різних груп продуктів може допомогти у створенні будівель, придатних для життя.


Проектувальники, виконавці робіт або кінцеві користувачі, яких зацікавить, наприклад, особливе рішення щодо техніки для дверей або вікон, можуть миттєво отримати доступ до індивідуальних пропозицій в області «Продукти та рішення». Архітектори та проектувальники знайдуть усю підтримку, яку може надати GEZE, в області «Проектування» — від інформаційного моделювання будівлі (BIM) та описів до спеціалізованих навчальних матеріалів з проектування.

Послуги для задоволення будь-яких потреб

Додатково до семінарів, спеціально розроблених для архітекторів та проектувальників, GEZE пропонує інші численні навчальні послуги. Навчальні курси з продуктів та встановлення, наприклад,
запрошують виконавців робіт ознайомитися із сукупністю продуктів GEZE. Індивідуально розроблені пакети послуг після продажу забезпечують, наприклад, надійне технічне обслуговування або дообладнання за необхідності. Клієнти, фактичні і потенційні, тепер зможуть легше та швидше отримувати доступ до усіх послуг на новому веб-сайті GEZE.

Створення мережі GEZE — для будівель, придатних для життя

Як спеціалізована компанія з виробництва техніки для дверей, вікон та безпеки, GEZE також зацікавлена в обміні своїми потужними професійними знаннями. Спеціалісти GEZE підтримують клієнтів та партнерів
упродовж усього життєвого циклу будівлі — від проектування до спорудження та обслуговування після продажу. Це створює розумні та приєднані до мережі будівлі, у яких усе функціонує ідеально — не лише поєднання систем автоматичних дверей і вікон, контрольоване системою автоматизації будівлі, такою як GEZE Cockpit. Професійна співпраця між експертами, залученими до проекту, також проходить злагоджено.