Quintessenz: гран-прі від GEZE GmbH для Симона Рунте (Simon Runte)

Жокей Симон Рунте (Simon Runte) з RFV, Вайльхайм/Тек, виграв надзвичайно складне змагання з конкуру, з переможним раундом на своїй 8-річній голштинській кобилі Квінтессенц. Він досяг найкращого загального результату: 44,41 секунди з одним штрафним балом за раунд. Жокею було вручено призові гроші та цінна золота монета, тоді як кобила отримала прекрасну попону від GEZE.

Вітання з чудовим сезоном

Елегантний особливий приз: попона від GEZE для кобили-переможниці Квінтессенц.

Наші вітання Симону Рунте (Simon Runte). © GEZE GmbH

Наші вітання переможцю, вже тріумфатору складних змагань з конкуру в цьому сезоні на Національному турнірі у Тюбінгені та турнірі провідних спортсменів Півдня Німеччини у Нордлінгені. Два роки тому його і кобилу Квінтессенц було номіновано на участь у Чемпіонаті світу для молодих коней у Зангершайде, Бельгія. Він, серед іншого, пройшов підготовку з олімпійським жокеєм Паулем Шокемоле (Paul Schockemöhle).

Швидкість — це ще не все

Тобіас Савацкі (Tobias Sawatzki), який посів друге місце, та 8-річна бельгійська кобила Корессе де Юкасо (Гебріхен), були лише на одну соту секунди повільніші з одним штрафним балом. Найшвидшими були Маркус Кольц (Markus Kölz) та 10-річний кінь каштанової масті Дорнаделло (Віненден) з 36,08 секунди. Але чотири штрафних бали означали, що вони зайняли лише 3-тє місце. 30 коней та жокеїв розпочали перегони, десять було відібрано, але лише вісім кращих кінних спортсменів дійшло до фінальних змагань. 

GEZE та кінний спорт

Церемонія нагородження за найкращої погоди для катання на конях. Сандра Альбер (Sandra Alber), акціонер GEZE, вручає приз Симону Рунте (Simon Runte), переможцю надзвичайно складного змагання з конкуру. © GEZE GmbH

Гран-прі від GEZE GmbH мотивує відомих жокеїв щороку. Компанія GEZE настільки ж близько пов’язана з містом Леонберг, наскільки й з кінним спортом — одним з її багатьох соціальних зобов’язань. GEZE традиційно є головним спонсором Кінних ігор у Леонберзі (Leonberger Reiterspiele) та засновником цього дуже складного змагання з конкуру.