Розширені системи фіксації — зручне бездротове управління

Для забезпечення вищого рівня безпеки та зручності, компанія GEZE створила свою лінійку систем фіксації, ще привабливішу з особливим рішенням. Складові набору нової радіосистеми FA GC 170 від GEZE можуть легко під’єднуватися до існуючих систем через радіомодуль. Нове рішення вже отримало визнання на German Design Award та ICONIC AWARDS.

Жодних структурних змін — оптимальне рішення для дообладнання

Встановлення набору радіосистеми FA GC 170 не вимагає додаткових кабелів, які кріпилися б до стельових датчиків та кнопок для ручного відпускання/розмикання сигналу. Це справжня перевага у випадках, коли структурні зміни небажані або неможливі, наприклад, у будинках-пам’ятках архітектури. Система також полегшує дообладнання стельових датчиків на існуючих системах фіксації. Нове рішення надає безпечну протипожежну профілактику та відповідає усім наявним нормативним вимогам.

Швидке та просте під’єднання — малі експлуатаційні витрати

Окремі складові нової радіосистеми FA GC 170 від GEZE легко під’єднуються до існуючих систем через радіомодуль. Все дуже просто та із низькими експлуатаційними витратами!

Усі складові радіосистеми під’єднуються за допомогою DIP-вимикача. Радіомодуль у центрі бездротової системи забезпечує радіозв’язок між практично невидимими, закріпленими на стелі сигналізатором диму, вбудованим у напрямну рейку, та різноманітними бездротовими пристроями (наприклад, стельовими радіодатчиками диму, стельовими радіодатчиками температури і радіомодулем із кнопкою для ручного відпускання/розмикання сигналу).

Гнучкий дизайн системи дозволяє приєднати до шести бездротових пристроїв, тому обладнуватися може навіть стеля з унікальними конструктивними особливостями. Радіосистема FA GC 170 може використовуватися з усіма системами фіксації від GEZE. Вона протестована згідно зі стандартом DIN EN 54-25. Тривалий термін роботи батареї у п’ять років знижує експлуатаційні витрати.