Термоізолюючі автоматичні розсувні двері: початок продажу системи ECdrive T2

Ми покращили «універсальний пристрій» з портфоліо розсувних дверей від GEZE новими додатковими характеристиками. Ще кращий, потужніший, ефективніший та довговічний, новий дверний привод ECdrive T2 тепер став доступним. Його гнучкість у застосуванні ще більше спрощує досягнення цілей наших клієнтів та партнерів. Він забезпечує зручність у системах розсувних дверей зі скляним теплоізоляційним покриттям та термоізолюючими рамковими профілями. Він також робить важливий внесок у термоізоляцію на входах до фасадів.

ECdrive T2 з GCprofile Therm у тонкому обрамленні

Система розсувних дверей з оптимізованою термоізоляцією та герметизацією: витончена система розсувних дверей ECdrive T2 з системою профілів GCprofile Therm.

© GEZE GmbH

Це наша задача та відповідальність — реалізовувати та створювати будівлі з якомога більшою кількістю варіантів застосування у гармонії з людьми та оточенням. З новим ECdrive T2 ми принципово новим чином поєднали свободу конструкції, дизайн, безбар’єрну легкість доступу, енергоефективність, безпеку та здатність до взаємодії. Ми пропонуємо системи розсувних дверей з новим приводом ECdrive T2 із дотриманням тенденції будівництва зі свідомим використанням енергії: з GCprofile Therm, системою профілів із тонким обрамленням, оптимізованою для високих запитів до автоматичних систем розсувних дверей.

Зменшення втрат тепла

Теплоізоляційні якості нової системи термоізолюючих профілів у поєднанні з новим приводом ECdrive T2 знижують втрату тепла через великі скляні розсувні двері, особливо через вітрини магазинів, так само як на входах до лікарень, готелів, офісних будівель, залізничних вокзалів або аеропортів. Коефіцієнт теплопередачі комплексних систем скляних розсувних дверей значно менший, аніж у традиційних профілів. Також вдалося уникнути мостиків холоду. Для подвійного або потрійного теплоізоляційного покриття може використовуватися скло товщиною у 32 мм з коефіцієнтом теплопровідності у 1,0 та 0,8, відповідно.

Стильний дизайн дверей — тихий рух

За допомогою ECdrive T2 та подвійних роликових кареток можуть реалізовуватися стулки дверей вагою до 140 кг. Це означає, що можна втілити на практиці збільшену вагу стулок, яка виникає внаслідок використання багатошарового скляного термоізоляційного покриття.

  • Висоту кришки привода було суттєво зменшено до 100 мм
  • Дизайн дверей більш стриманий та елегантний
  • Укріплені профілі напрямної шини для легкого та тихого руху, а також більшого строку експлуатації важких дверних стулок

Термоізолюючі автоматичні розсувні дверні системи

Якщо новий ECdrive T2 із системою профілів GCprofile Therm об’єднується з термоізолюючими фрамугами, результатом стає комплексна дверна система з оптимальною теплоізоляцією та герметизацією. Системи доповнено підлоговою направляючою з дренажним пристосуванням.

З одних рук

Термоізолюючі фрамуги у тонкому обрамленні від GEZE також доступні: з однією або багатьма перегородками, включно з бічними фасадними панелями. У такий спосіб ми можемо задовольнити вимоги щодо дизайну дверних систем з максимальною прозорістю. Навіщо? Оскільки ми розробляємо рішення для потреб своїх клієнтів та надаємо надихаючі імпульси, які забезпечують їх ще більшою кількістю переваг.

Безпечний: також проти непроханих гостей

Задля додаткового захисту від злому, наприклад, під час роботи у нічний час, GCprofile Therm можна обладнати ручним або гачково-ригельним замком з електроприводом. Система приводів ECdrive T2 задовольняє максимальну кількість стандартів безпеки щодо користувачів відповідно до DIN 18650-1/2 та DIN EN 16005.

Як і у всіх автоматичних дверях від GEZE, можливість повного з’єднання є ще однією особливою перевагою системи дверних приводів ECdrive T2.

Розумні переваги

  • Інтеграція з мережевими рішеннями BACnet за допомогою системи автоматизації будівлі GEZE Cockpit
  • Безпека та зручність: центральна візуалізація, експлуатація та спостереження

Встановлення та обслуговування: ефективніші та зручніші

Привод розсувних дверей ECdrive T2: стильний та елегантний зовнішній вигляд привода для стулок дверей з вагою до 140 кг (наприклад, як наслідок застосування багатошарового термоізоляційного покриття).

© GEZE GmbH

Монтаж та вирівнювання привода дверей ECdrive T2 швидке та легке.

  • Попередньо просвердлений ходовий профіль з видовженими отворами
  • Легке укладання кабелю завдяки вбудованому маршруту прокладання, новий інтерфейс обслуговування на приводі
  • Просте під’єднання за допомогою термінала обслуговування або інтерфейсу Bluetooth

Концепції індивідуального обслуговування

Ми пропонуємо високоякісне обслуговування, яке триває упродовж довгого часу після доставки системи розсувних дверей ECdrive T2. Як досвідчений партнер щодо дверних систем, ми надаємо підтримку для автоматичних дверей протягом усього їхнього життєвого циклу за допомогою обслуговування та технічної підтримки, звичайно, адаптованих до вас.

Ознайомтеся з рішеннями щодо розсувних дверей від GEZE