Новітня інвестиція: компанія GEZE має новий дослідний центр

Відкриття нового сучасного дослідного центру відзначалося сьогодні за присутності д-ра Ніколь Хофмейстер-Краут (Dr Nicole Hoffmeister-Kraut), міністра економіки, праці та житлового будівництва федеральної землі Баден-Вюртемберг, Бернарда Шулера (Bernhard Schuler), лорда-мера Леонберга, і керівництва компанії GEZE. Інвестиції є наступним напрямом дії спеціалізованого виробника техніки для дверей, вікон та безпеки, так само як і автоматизація будівлі щодо головного офісу в Леонберзі, і стандарт якості «Зроблено у Німеччині». Упродовж останніх п’яти місяців у це було інвестовано усього 28,8 мільйонів євро. Додаткові 15 мільйонів євро виділено на нову Академію GEZE.

Кажемо «ні» нестачі простору в «розумних» будівлях

Управління комплексною технікою споруди в «розумній будівлі». Фото: Юрген Полак (Jürgen Pollak) для GEZE GmbH

Управління комплексною технікою споруди в «розумній будівлі». © Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Спорудження чотириповерхової тераси загальною площею в 2300 квадратних метрів приміщень для випробувань і перевірки, офісних приміщень, конференц-залів, залів для зустрічей і творчого простору, надає GEZE потрібну їй платформу для розширення свого портфоліо послуг інноваційними мережевими системними рішеннями для дверей і вікон у «розумних» будівлях. Новий дослідний центр дивиться далеко у майбутнє. GEZE надає інфраструктуру та оптимальні робочі умови для подальшого розширення своїх можливостей щодо інновацій і надання системних рішень найвищої якості для управління комплексною технікою будівлі у «розумних будівлях» у майбутньому.

GEZE GmbH є не лише компанією-моделлю для федеральної землі Баден-Вюртемберг. Скоріше, це успішна глобальна організація, яка розширюється у міжнародних масштабах і, в той же час, укріплює своє коріння та парость у Німеччині цілеспрямованими інвестиціями. Це знову підкреслює значний внесок, який традиційні сімейні підприємства на кшталт GEZE роблять в цілому в німецьку економіку.

Д-р Ніколь Хофмейстер-Краут, міністр економіки, праці та житлового будівництва у федеральній землі Баден-Вюртемберг

Винятково розумний: новий дослідний центр і сам є «розумною будівлею».

Очевидно, новий дослідний центр сам є «розумною будівлею». Усі групи продуктів об’єднано в «розумну» мережу та вбудовано у системи управління будівлею. Опалення, вентиляція, освітлення, затемнення, двері, вікна обмінюються даними між собою та оптимально взаємодіють. Звичайно, усіх функцій автоматизації та безпеки на дверях і вікнах було досягнуто за допомогою продуктів GEZE, включно з комплексною системою диму- та тепловідведення. У результаті нова дослідницька будівля функціонуватиме не лише як лабораторія, а й як «Центр перевірки та навчання». Отримані висновки застосовуються для безперервної подальшої розробки «розумної роботи» продуктів GEZE та надання споживачам оптимальних рішень в усьому світі.

«Ми пишаємося нашою новою інноваційною будівлею, яка відкриє абсолютно нові можливості для нашого дослідницького відділу. Наша мета полягає в забезпеченні наших клієнтів та партнерів у всьому світі високоякісними продуктовими та мережевими рішеннями, що повністю відповідають їхнім запитам.

Брігітте Фьостер-Альбер, головний виконавчий директор GEZE GmbH

Подальше інвестування у збереження природи: компанія GEZE допомагає зупинити вимирання бджіл

Новий біотоп захищає комах і рослини. Фото: GEZE GmbH

Новий біотоп захищає комах і рослини.

Одночасно з інвестуванням в інновації та нові будівлі, GEZE GmbH також надає значну підтримку збереженню навколишнього середовища і сталому розвитку. Цілий біотоп було заново вбудовано у зовнішній простір будівлі. Споруда створює нове оточення для бджіл, комах та рослин, яким загрожує вимирання. У центрі майданчика — «готелі» для бджіл та комах, так само як незвичайні дерева та кущі, які створюють ідеальну екосистему. Ідея виникла на навчальному майстер-класі GEZE. На цьому місці кілька років тому було розроблено та вручено різдвяний подарунок — перший «готель» для комах — головному виконавчому директору GEZE, Брігітте Фьостер-Альбер (Brigitte Vöster-Alber). Основна ідея тепер розширилася і, за допомогою стажерів і компанії з Леонбергу, розвинулася до створення «місцевої ділянки для відпочинку» для людей і тварин. Таким чином, GEZE відіграє важливу роль у протидії загрозі вимирання бджіл і пов’язаних із цим наслідків. Також спроектовано пішохідну частину, включно з новоствореним ставком, завдяки чому співробітники мають можливість насолоджуватися заспокійливими перервами на свіжому повітрі.

«Сталий розвиток та збереження довкілля завжди були важливими для GEZE — як у нашому виробництві, так і у сферах повсякденного робочого життя. Із новоспроектованою зовнішньою частиною ми раді можливості зробити подальший внесок у збереження довкілля і створити нове оточення для життя бджіл, яким загрожує вимирання», — говорить Брігітте Фьостер-Альбер.